Initiatiefnemer
Logo Inventi
Partners
De Bestuurder
Rajapack
Vrienden van InventiChess

WP Cumulus Flash tag cloud by Roy Tanck and Luke Morton requires Flash Player 9 or better.

Mediapartners
De Bestuurder
Vacature
RTV

Inventi opnieuw hoofdsponsor van het Belgisch Kampioenschap Schaken 2011


Sylvin De Vet, erevoorzitter van Rokade Westerlo en Roger Helsen, gedelegeerd bestuurder van Inventi en initiatiefnemer van InventiChess, klinken op het succes van het Belgisch Kampioenschap, dat plaatsvindt in Antwerpen van zaterdag 2 tot en met zondag 10 juli 2011

 

Schaakclub Rokade Westerlo organiseert deze zomer voor de tweede opeenvolgende keer het Belgisch kampioenschap schaken en Inventi, consultants in verkoop en verkoopmanagement, treedt net als vorig jaar op als hoofdsponsor van het toernooi. ‘Voor Inventi is de organisatie van het kampioenschap door Rokade een uitstekende gelegenheid om iets terug te doen voor de Westelse schaakclub’, zegt Roger Helsen, gedelegeerd bestuurder van Inventi.

 

‘De club ondersteunt sinds 2006 op een professionele wijze de technische organisatie van het grootmeesternormentoernooi InventiChess. Rokade en Inventi vormen sindsdien een hecht team wat zich nu ook uit in de samenwerking bij de organisatie van het Belgisch kampioenschap schaken.

 

Het kampioenschap vindt plaats in Antwerpen van zaterdag 2 tot en met zondag 10 juli 2011 onder de auspiciën van de Belgische Schaakbond. Negen dagen lang strijden de deelnemers voor de respectieve kampioenstitels in de categorieën ‘Experten’, ‘Open’ en ‘Dames’.

 

Als hoofdsponsor versterkt Inventi zo de nauwe samenwerking met Rokade Westerlo. De leden van de club verzorgen de wedstrijdorganisatie tijdens het InventiChess-toernooi dat elk jaar in september in Antwerpen plaatsvindt. Sylvin De Vet, stichter en erevoorzitter van Rokade Westerlo, is ook toernooidirecteur van InventiChess. Hij is opgetogen over de steun van Inventi en diens gedelegeerd bestuurder Roger Helsen, de initiatiefnemer van InventiChess. Het partnerschap tussen Rokade Westerlo en Inventi tilt het Belgisch schaken naar een hoger niveau.

 

Meer info op www.chesszone.be