Initiatiefnemer
Inventi
Partners

This widget requires Flash Player 9 or better.

Mediapartners
Mediapartners
Met de steun van
Stad Antwerpen
Infobrochure
PDF icon Download de InventiChess 2010 infobrochure.

Inventi, initiatiefnemer van InventiChess

  • Hoofdsponsor

Inventi, consultants in verkoop en verkoopmanagement, staat voor het totaaldenken in de verkoop. De kantoren van Inventi zijn gelegen in het hartje van de oude Antwerpse binnenstad op slechts 100 meter van het stadhuis en de Grote Markt. Het prachtig gerenoveerde historische pand in de Oude Beurs is de voormalige woning van de bekende toondichter Peter Benoit. Vandaag is het trainingscenter van Inventi een inspirerende omgeving voor de training en rekrutering van verkopers en verkoopmanagers en voor de ontwikkeling van verkoopstrategieën.

www.inventi.be

Bedrijven die InventiChess 2010 steunen

InventiChess kan ook rekenen op drie co-sponsors: Rajapack voor het CEO-toernooi, Newtel voor het jeugdtoernooi en het magazine De Bestuurder als uitgever van het InventiChess magazine. Daarnaast geniet het toernooi de ondersteuning van zeven partners. Verder kan de organisatie ook rekenen op een groeiende groep van ‘vrienden van InventiChess’. Inventi dankt deze bedrijven voor hun medewerking en hun betrokkenheid met de organisatie.

  • Co-sponsors

Als postorderbedrijf is Rajapack de grootste leverancier in verpakkingsmateriaal in de Benelux. Rajapack biedt een brede selectie aan verpakkingsproducten en accessoires die voldoen aan alle professionele benodigdheden in industrie, groothandel en diensten. Het distributiecenter in Tongeren bedraagt zo’n 250.000 m² en garandeert een permanente opslag van 4000 verschillende producten. Rajapack maakt ook deel uit van de Raja groep, de Europese marktleider in de distributie van verpakkingsmateriaal via catalogus en internet. Rajapack staat voor top service en garandeert een stipte levering binnen 24 uur in de hele Benelux.

www.rajapack.be

Newtel levert eenvoudige en efficiënte oplossingen voor data en telefonie. Zowel KMO’s als grote multinationals kunnen vertrouwen op hun diensten. Newtel garandeert universele en open oplossingen die compatibel zijn met de bestaande architectuur en in overeenstemming met alle normen. Het resultaat is telecom zonder zorgen. Newtel gaat zelfs een stapje verder. Hun oplossingen zijn succesvol en toekomstgericht, zodat uw investering jaar naar jaar zijn vruchten zal afwerpen. Newtel zorgt ook steeds voor uw maximaal comfort. Op die manier krijgt u een permanente service op elk gebied (hardware, software en netwerk) Newtel wil voor u een actieve partner zijn.

www.newtel.be

Besturen is ontzettend belangrijk in elke groeiende onderneming, of het nu gaat om een beursgenoteerde onderneming of om een niet-beursgenoteerd familiebedrijf of een KMO met verscheidene partners. Het magazine ‘De Bestuurder’ geeft kwalitatieve informatie aan ondernemers, managers, voorzitters van non-profit organisaties en adviseurs. Up-to-date en to the point. Besturen is de schakel die het succes van uw bedrijf verzekert en verhoogt. ‘De Bestuurder’ levert informatie die van groot belang zal zijn voor uw bedrijf.

www.debestuurder.be

  • Partners


Lückerath ondersteunt producenten en technische dienstverleners met hoogwaardige oplossingen voor electro-mechanisch onderhoud, het schoonmaken van industriële onderdelen, grafiet en staal specials. Lückerath wil een bijdrage leveren aan de continuïteit van uw productieprocessen. Van koolborstels tot pyrolyseovens en van grafieten kroezen tot stalen containers. U kan hun missie opvatten als een belofte. Lückerath keeps industries running!

www.luckerath.com

Juniper Networks Inc. is de marktleider in high performance networking. Juniper biedt een netwerkinfrastructuur van hoge kwaliteit dat zorgt voor een vrije en betrouwbare omgeving.

www.juniper.net


VHV beheert hotels (in de ruimste betekenis), op een kwaliteitsniveau zowel in product als service, met als resultaat een beter dan gemiddeld groeiende omzet en bedrijfsresultaat. Deze doelstelling halen we door een doorgedreven attentie te hebben voor de drie cruciale aandachtsgebieden : verkoop, personeel en veiligheid, zowel voor mens en product alsook financiële veiligheid. Dit zijn de noodzakelijke elementen om kwaliteit te garanderen.

www.vhv-hotels.be

Van De Zande Interieur, een KMO met ruim 30 jaar ervaring, realiseert interieurprojecten op maat, zowel in de privé als in de professionele sector. De combinatie van hedendaagse machines en vakmanschap resulteert in perfect afgewerkte artikelen die ervoor zorgen dat hun klanten kunnen leven, koken, baden en werken zonder zorgen.

www.vdzinterieur.be

Erfgoed Vlaanderen, toekomst voor ons verleden

Vlaanderen mag terecht trots zijn op zijn onroerend erfgoed: van kastelen tot arbeidershuisjes, van abdijen tot industriële gebouwen, van cultuurlandschappen tot archeologische sites. Elk van die plaatsen bevat een schat aan informatie over ons verleden en vertelt een onverwacht verhaal over vandaag. Veel monumenten hebben echter een onzekere toekomst en dreigen verloren te gaan. Om hun toekomst te verzekeren, werd in 1994 Erfgoed Vlaanderen opgericht. Wij zetten ons, samen met het grote publiek, in voor het bedreigde onroerende erfgoed in Vlaanderen.

www.erfgoed-vlaanderen.be

  • Mediapartners

Besturen is ontzettend belangrijk in elke groeiende onderneming, of het nu gaat om een beursgenoteerde onderneming of om een niet-beursgenoteerd familiebedrijf of een KMO met verscheidene partners. Het magazine ‘De Bestuurder’ geeft kwalitatieve informatie aan ondernemers, managers, voorzitters van non-profit organisaties en adviseurs. Up-to-date en to the point. Besturen is de schakel die het succes van uw bedrijf verzekert en verhoogt. ‘De Bestuurder’ levert informatie die van groot belang zal zijn voor uw bedrijf.

www.debestuurder.beIn de bedrijfswereld is Vacature de grootste leverancier van talent. Vacature is niet alleen de marktleider in wervingsmagazines, maar ook in de markt van het online recruiten. Voor lezers en gebruikers van de nieuwe media, vooral hooggeschoolde professionals, biedt Vacature kwalitatieve bedrijfsinfo en vacatures via het magazine en interactieve kanalen. Op deze manier vormt Vacature de ideale link tussen werkzoekende en onderneming.

www.vacature.be


Vandaag de dag is ‘De Concentra Groep’ een multimediabedrijf geworden met een omzet van zo’n 200 miljoen euro. Naast Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen, de vrije krant Metro en enkele magazines, leiden ze de digitale kranten www.hbvl.be en www.gva.be, drie locale televisiebedrijven, inclusief ATV, Hebbes, De Koopjeskrant en een uitgeverij.

www.gva.be

  • Met dank aan het stadsbestuur van Antwerpen

Stad Antwerpen