Initiatiefnemer
Logo Inventi
Partner
Rajapack
Sponsors InventiChess
Mediapartner
Logo_Vacature_web_165x70px

CEO-InventiChess

Teneinde InventiChess “Ondernemers ontmoeten ondernemers“ gedurende het hele jaar levendig te houden en omdat heel wat ondernemers graag én goed schaken organiseert Inventi tijdens het hele jaar vier ‘CEO Chess’-events als voorbereiding op het topevent in september. Het principe is dat de CEO’s van de ondernemingen die betrokken zijn bij InventiChess ontvangen worden ‘ten huize’ van een bedrijf, dat zichzelf in de kijker wil plaatsen.

Eerst treden de CEO-schakers met elkaar in het strijdperk, wat later arriveren de partners van Inventi en genodigden van de gastheer-onderneming en volgt een bedrijfsbezoek, besloten met een culinaire ontvangst.

Zo groeit elke ‘CEO Chess’ uit tot een uniek event dat telkens een schitterende illustratie is van de kracht van “Ondernemers ontmoeten ondernemers”.

Het CEO-InventiChess was reeds te gast bij

Maandag 22 december 2008
Donderdag 2 april 2009
Donderdag 25 juni 2009
Zaterdag 26 september 2009
Zaterdag 4 september 2010
Zaterdag 11 september 2010

CEO-InventiChess, uitgegroeid tot een ware succesformule.

 

Dinsdag 22 december 2009

Wido Bourel, algemeen directeur Rajapack Benelux, verwelkomt de genodigden tijdens het eerste CEO-Chess in aanloop van InventiChess 2010, in het logistiek centrum van Rajapack in Tongeren.

 

Dinsdag 30 maart 2010

Joël Schols, algemeen directeur Newtel, spreekt de talrijke genodigden toe in de nieuwe inkomhal van Newtel in de Lozenberg te Zaventem, tijdens het tweede CEO-InventiChess 2010.

 

Zaterdag 18 december 2010

Birgit en Krista Monard, zaakvoerders van Justin Monard Pro Vino, zorgden voor het hartelijk, professioneel en culinair onthaal voor het eerste CEO-InventiChess in aanloop naar InventiChess 2011.