Initiatiefnemer
Logo Inventi
Partner
Rajapack
Sponsors InventiChess
Mediapartner
Logo_Vacature_web_165x70px

Participeer mee in InventiChess 2012

Het klanten- en netwerkevent InventiChess 2012 staat reeds in de steigers. De culinaire avonden die begin september 2011 in totaal ruim 500 CEO’s en ondernemers samenbrachten, vormden de absolute hoogtepunten van dit tiendaagse event. Inventi en zeventien andere bedrijven die InventiChess ondersteunden verwelkomden tal van klanten en zakenrelaties. Wie er in 2011 bij was, kijkt nu al uit naar de editie 2012!

 

Wat heeft InventiChess u te bieden

Het centrale gebeuren van InventiChess 2012 worden opnieuw de drie klanten- en netwerkavonden van culinair topniveau, met de Vietnamese keuken van ladychef Quyên van het Brusselse toprestaurant Little Asia en de Belgische keuken van topchef Wim Vandamme. Nodig uw klanten en zakenrelaties uit om mee te genieten van dit uitgelezen gebeuren, dat uitsluitend open staat voor ondernemers en managers. U en uw klanten en zakenrelaties zijn de hele avond te gast in het prestigieuze Inventi trainingscenter aan de historische Oude Beurs, waar ooit het economische hart van Antwerpen klopte.

In deze prachtig gerenoveerde voormalige woning van toondichter Peter Benoit kan u vanop het dakterras samen met uw persoonlijke genodigden en de andere genodigden genieten van culinaire hoogstandjes, topwijnen en champagnes èn van het prachtige uitzicht over het historische stadscentrum van Antwerpen.